مسؤول مركز پرتودرماني استان يزد گفت: هرساله حدود 10 درصد از ميزان سرطان افزايش مي يابد كه در استان يزد نيز به همين صورت است و در اين استان سرطان ريه بعد از بيماريهاي قلبي عروقي، دومين عامل مرگ و مير است.

دكتر بوذرجمهري گفت: در بين مردان سرطان پوست و در بين زنان سرطان پستان رايج تر است.

وي در خصوص هزينه هاي درمان بيماران سرطاني گفت: در مورد هزينه هايي مانند راديوتراپي، بعضي بيمه ها مانند تامين اجتماعي، بانك ها و كارت طلايي هزينه ها را به صورت 100 درصد پرداخت مي كنند اما در بيمه خدمات درماني 30 درصد هزينه توسط بيمار بايد پرداخت شود.

وي ادامه داد: همانطور كه درمان هر بيماري اثراتي دارد در درمان بيماري سرطان نيز اثراتي مانند افسردگي بر اثر شيمي درماني كه ريزش مو به همراه دارد، كم اشتهايي، ضعيف شدن و لاغري و آسيب ديدن پوست بر اثر راديوتراپي بوجود مي‌آيد.

وي تغذيه مناسب، كنترل عصبانيت، كنترل بيماري ها و زندگي سالم را از راهكارهاي جلوگيري از سرطان عنوان كرد و افزود: همچنين زنان براي پيشگيري از بروز سرطان بهتر است به موقع ازدواج كنند و به موقع هم بچه دار شوند.

وي خاطرنشان كرد: همچنين بايد تبليغ عمومي شود كه وقتي شخص علائمي را در خود مشاهده مي كند به پزشك مراجعه كند و اين كه شخص به صورت دوره اي يك سري آزمايشات را انجام دهد به عنوان مثال زنان آزمايشات مربوط به پستان و مردان آْزمايشات مربوط به دستگاه گوارش را انجام دهند چرا كه اگر بيماري زود تشخيص داده شود درمانش نيز راحت تر است.  


  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا